Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مهدیه احمدی کارشناسی ارشد طراحی پارچه و لباس و مدیر فرهنگ و هنر مجتمع فنی تهران ونک درباره جزئیات "کارگاه فشن ویکند کمد" گفت: این کارگاه در قالب یک سمینار یک روزه، به شکل رایگان و در تاریخ 28 تیرماه 1397 از ساعت 16 تا 20 به نشانی خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ونک، خیابان 16 گاندی، پلاک  16برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره اهداف برپایی این کارگاه اظهار داشت: این کارگاه اهدافی چون استفاده مجدد از لباس‌های دور ریختی یا بلااستفاده در منزل، آموزش مفاهیم پسماند و بازیافت، آموزش به سبک عملی و کاربردی جهت اشتغال و ایجاد خلاقیت در هنرجویان و علاقه‌مندان در حوزه مد و لباس را دنبال می‌کند.

احمدی با تأکید بر اینکه ورکشاپ "ویکند کمد" یک کارگاه یک روزه است که هر بار می‌تواند یک موضوع خاص داشته باشد بیان کرد: در ابتدا مطالب تئوری و عملی به شرکت‌کنندگان در کارگاه ارائه شده و در ادامه، یک سخنرانی به سبک مصاحبه حضوری خواهد داشت تا موضوع رویداد توسط متخصصین بررسی و درباره آن صحبت شود.

مدیر فرهنگ و هنر مجتمع فنی تهران ونک درباره موضوعات مطرح در این سمینار بیان کرد: استایلینگ کاربردی، استایلینگ تبلیغاتی و آشنایی با مفاهیم طراحی مد و تفکیک مطالب از دیگر مطالبی است که در این سمینار مطرح می‌شود.

احمدی افزود: در این کارگاه و به پاس حضور شرکت‌کنندگان، به قید قرعه به سه نفر از عزیزان حاضر در سمینار سه کارت طلایی تخفیف جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی تخصصی مجتمع فنی تهران نمایندگی‌های ونک و نارمک اعطا می‌شود.

مدیر فرهنگ و هنر مجتمع فنی تهران ونک در خاتمه گفت: علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این رویداد با شماره 88889796 داخلی 109 تماس گرفته و یا عبارت VFW را به 10002000010010 پیامک کنند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مد لباس کارگاه چیدمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.

به گزارش اکوایران، با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.

اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.

هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.

مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.

امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.

طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.

مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
مرکز توزیع کالای استوک

سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.

او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

دیگر خبرها

  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • کارگاه یک روزه جوانی جمعیت برگزار می شود
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • معناهای آشکار و پنهان در پوستر نمایشگاه امسال کتاب تهران
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است